Handgemaakt ontwerp door Maria

Mijn naam is Maria den Hertog. Sinds 2007 heb ik meer tijd gekregen voor een van mijn hobby’s: tekenen. Doorgaans doe ik dat op papier, maar ik ontwerp en beschilder ook houten wand- en deurbordjes.
Inmiddels heb ik al veel bordjes gemaakt naar wensen van anderen en dat is ook wat mij het meeste plezier en voldoening geeft.

Ik gebruik voor de bordjes triplex, mdf of watervast multiplex, afhankelijk van de toepassing.
Elk bordje wordt geprepareerd door het verschillende keren te lakken.
Of ik nu een bordje op bestelling maak of naar een eigen idee, ik maak altijd eerst een ontwerp op papier.

Als ik daar tevreden mee ben, neem ik het over op het bordje en kleur ik het in met uv- en weerbestendige acrylverf voor een bordje dat buiten of in fel zonlicht zal komen. Als de tekening klaar is wordt elk bordje afgelakt. Tenslotte kan elk bordje worden voorzien van gaatjes voor bevestiging met schroeven of een koordje of lintje om aan op te hangen.

Hebt u belangstelling om een bordje te laten maken? Vraag gerust een prijsopgave, stel een vraag of kom met een idee. Zie bij contact voor de gegevens.